Continuo

CONTINUO BASE – Pulbere preamestecata dintr-o singura componenta pe baza de ciment pentru incaperi interioare , .

Pulbere preamestecată dintr-o singură componentăpebazăde ciment pentru încăperi interioare.

Simpla amestecare a CONTINUO BASE cu apă permite obţinerea unui mortar de ciment cu durată medie de întărire pentru un strat cu grosime maximăde 1.5 mm.

– Natura liantului: ciment ş i răş ini sintetice.
– Masă specifică a mortarului gatade utilizare : 1,6 c.a. Kg/l
– Aspect : pulbere albă.
– Pot-life: 60de minute la 20 °C

 

Learn More
CONTINUO DECO – Stuc decorativ, pastos, din doua componente ce poate fi aplicat prin intindere , .

Stuc decorativ păstos din două componente ce poate fi aplicat prin întindere, cu structurăorganico-minerală, colorabilă prin sistemul de colorimetrie Marcromie.
Creează suprafeţe cu o duritate superficialăbună ce îl recomandăatât pentru decorarea suprafeţelor verticale cât ş i pentru suprafeţele orizontale supuse traficului din spaţii rezidenţialeş i comerciale cu trafic pietonal de intensitate medie.
Amestecare simplăpeş antier a CONTINUO DECO COMP. A stuc decorativ de natură organică cu CONTINUO DECO COMP. B pulbere preamestecatăpebazăde componente minerale modificate în mod oportun, permite adăugarea de efecte ş i culori suprafeţelor.
CONTINUO DECO este un produs decorativ cu emisii foarte reduse de substanţe organice volatile.

CONTINUO DECO COMP. A
– Natura liantului: copolimer acrilic în emulsie apoasă.
– Solvent: apă.
– Masă volumică UNIEN ISO 2811-1: 1,77±0,05 kg/l
– Pot-life a amestecului (A+B): circa 60de minute la20 °C

CONTINUO DECO COMP. B

– Natura liantului: ciment ş i substanţe inerte.
– Aspect: pulbere albă.

Learn More
CONTINUO LINK – Amorsa epoxidica, transparenta, din nou componente, diluabila in apa, cu capacitate inalta de penetrare , .

Amorsă epoxidică transparentădindouă componente diluabilă în apă, cu capacitate înaltădepenetrare, studiată pentru a satura ş i consolida suprafeţele decoratecu CONTINUO DECO.
Formula specialăde întărire la cald cu viscozitate extrem de redusă bazatăpe proprietăţile răş inilor epoxidice ş i a unoragenţi de întărire specifici permite realizarea unei suprafeţe adecvate pentru a permite aplicarea unor straturi succesive de finisaje cu vopsea CONTINUO TOP.
CONTINUO LINK are o formulă cu răş ini epoxidice cu grad redus de îngălbenire. În cazul utilizării pe suprafeţe foarte deschise la culoare este posibilă o uş oară îngălbenire a suprafeţelor în timp.
CONTINUO LINK este adecvat numai pentru suprafeţe interne ş i prezintă emisii extrem de reduse de substanţe organice volatile.
CONTINUO LINK poate fi utilizat pentru consolidarea şi protecţia suprafeţelor orizontale din beton îmbunătăţindu-lefuncţiade protecţiela praf şi reducând absorţiaapeişi a uleiului.

– Natura liantului: Epoxidic ş i agentde întărire specific
– Solvent: apă
– Masă volumetrică a amestecului (A+B) UNIEN ISO 2811-1: 1,07 ± 0.02 kg/l
– Pot-life a amestecului (A+B): circa 60de minute la20 °C

Learn More
CONTINUO TOP – Finisaj transparent din doua componente acriluretanice , .

Finisaj transparent din două componente acriluretanice de natură alifatică ce nuse îngălbeneş telaapă. După uscare, vopselele posedă o înaltă rezistenţă mecanicăla abraziune ş i la zgâriere, ceea ce conferădeasemenea ş i o bună rezistenţă chimică. Finisajul CONTINUO TOP COMP. A este disponibil în versiunile Glossy, Satin ş i Matt.
Finisajul CONTINUO TOP COMP. A înainte de utilizare, seva amesteca cu CONTINUO TOP COMP. B o răş inăreactivăde ultimă generaţie. CONTINUO TOP COMP. B permite simpla amestecare manuală înainte de utilizarea peş antier, garantând astfel o uscare rapidă ca garanţie a unui finisaj într-un timp extrem de scurt.
Vopselele CONTINUO TOP, datorită caracteristicilor lor tehnice de lucru împreună cu un grad înaltde transparenţăşi efectul natural particular, potfi utilizate şi pentru întreţinerea parchetului din lemn pus în operă în prealabil.

– Natura liantului: dispersie de poliuretan alifatic modificat.
– Solvent: apă
– Masă volumetrică a amestecului (A+B) UNIEN ISO 2811-1: 1,05 ± 0.02 kg/l
– Pot-life a amestecului (A+B): circa 60 minute la20 °C
– Uscare (la 25 °C ş i 65%di U.R.): la pipăit în 30 min.; se poate suprapune un strat de vopsea după 4 ore.
– Gradul de strălucire UNI EN ISO 2813: >85, unghiul de citire de60° CONTINUO TOP GLOSSY
– Gradul de strălucire UNI EN ISO 2813:20 ± 2, unghiul de citire de60° CONTINUO TOP SATIN
– Gradul de strălucire UNI EN ISO 2813:10 ± 2, unghiul de citire de85° CONTINUO TOP MATT

Learn More

CONTINUO este un sistem compozit care realizează învelişuri fără rosturi şi fără întreruperi, şi uneşte pardoseala cu pereţii pentru o soluţie decorativă unică ce învăluie orice tip de ambient, de la bucătării şi livinguri, la băi până la interiorul cabinei de duş, dar şi spaţiile comerciale inclusă fiind şi personalizarea suprafeţelormobilate pentru a caracteriza întreg spaţiul.
CONTINUO întrepătrunde aspectele contemporane cu combinaţii bogate de sugestii şi atmosfere: alege dintre 47 culori propuse în 6 colecţii de nuanţe şi combinaţii.

PENTRU A-ŢI REALIZA IDEILE…FĂRĂ ÎNTRERUPERI!

Peretele sau pardoseala par a fi suprafeţe infinitşi continue, ele devenind elemente de arhitectură propriu-zise.

100% PERSONALIZABIL:
În ceea ce priveşte culoarea şi finisajele.
Aspect extrem de neted şi compact, asemănător cu cimentul lustruit sau cu piatra netedă; cu o estetică originală şi contemporană în mod natural.
Vastă gamă de culori care pot fi personalizate prin sistem de nuanţare;
3 finisaje disponibile: lucios, satinat sau opac pentru un efect natural.

APLICAREA PRODUSULUI CONTINUO ESTE VERSATILĂ
CONTINUO este soluţia ideală atât pentru suprafeţe orizontale cât şi verticale, cum sunt pereţii din gips-carton sau din zidărie, suprafeţele din ceramică, gresie porţelanată, mozaic, piatră naturală şi reconstituită şi placări preexistente de natură epoxidică sau poliuretanică. Este ideal şi pe suprafeţele cu încălzire în pardoseală.
EXPRESIE EXCLUSIVĂ A UNUI STIL PERSONAL ŞI PREŢIOS
CONTINUO este soluţia care satisface cele mai mari exigenţe estetice şi funcţionale, infinitele combinaţiipornind de la îmbinarea culorii alese şi a finisajului dorit

HANDMADE
Învelişul se găseşte deja sub formă de pastă gata pentru a fi colorat şi amestecat înainte de aplicare.
Punere în operă rapidă dar necesitând calificare profesională (nu făcută de tine).
Pozare directă pe faianţă chiar fără frezare, pe zid, gips-carton şi beton.
Finisajele de protecţie sunt înzestrate cu prestaţii ridicate şi VOC redus.
Un unic furnizor pentru întreg sistemul care este lipsit de emisii de formaldehidă şi VOC redus.

CREEAZĂ UN SPAŢIU PRIMITOR, CARE DEZVĂLUIE PERSONALITATEA CELUI CARE TRĂIEŞTE ACOLO
Efectul decorativ învăluie pardoseala şi pereţii ca într-o îmbrăţişare pentru a obţine un ambient unic, cu un puternică trăsătură distinctivă de stil şi design.

FANTEZIE LA 360 GRADE
CONTINUO poate fi personalizat într-o măsură foartemare, în ceea ce priveşte culoarea şi aspectul. Conferă suprafeţelor un efect material extrem de natural, perfect atât pentru ambientele moderne cât şi pentru cele clasice.
Poţi personaliza CONTINUO alegând tonalităţile cu diferite grade de luciu, pentru a-l face exact aşa cum vrei.

LIFESTYLE CONTEMPORAN
CONTINUO a lărgit orizonturile de proiectare, pe de altă parte caracteristicile sale – rezistent, uşor de curăţat, igienic – îl fac deosebit de potrivit în locuinţe şi în spaţiile comerciale.

SUBŢIRE ŞI UŞOR
CONTINUO este ideal pentru acoperirea noilor structuri cu estetică minimalistă şi contemporană, dar şi pentru renovarea suprafeţelor existente, fie ele distruse sau pur simplu demodate.
Cu numai 3 millimetri grosime şi 3 kg/m2 CONTINUO îţi permite să renovezi suprafeţele existente pe diferite suporturi fără a fi nevoie să le elimini, realizând oacoperire rezistentă la lovituri, abraziune şi compresiune.

AVANTAJELE OFERITE:
Suprafeţe orizontale şi verticale care nu acumulează murdărie, ce pot fi curăţite rapid, uşor şi iute, impermeabileşi anti-pătare.
Costuri reduse: netrebuind să fie scoase vechile pardoseli ş neexistând deşeuri ce trebuie distruse. Aplicarea produsului CONTINUO este practică şi are costuri reduse ale manoperei.
Nu îngreunează plafoanele: doar 3 kg/m2.