Sistemul siloxanic - Linia Neptunus

Filtreaza dupa:
NEPTUNUS RIEMPITIVO – PROTECTOR MURAL SILOXANIC CU PUTERE DE UNIFORMIZARE RIDICATĂ , , .

NEPTUNUS RIEMPITIVO este un protector mural pentru exterior, pe bază de polimeri siloxanici modificaţi şi aditivi speciali care conferă produsului o permeabilitate optimă, un caracter puternic hidrofug şi o rezistenţă excelentă la agenţii chimici externi şi atmosferici. Formula sa specială permite obţinerea unei mari puteri de umplere şi mascare a imperfecţiunilor suportului.

NEPTUNUS RIEMPITIVO este indicat pentru protejarea şi decorarea suprafeţelor murale ale edificiilor de interes arhitectonic, în restaurarea centrelor istorice şi la completarea ciclurilor de asanare dezumidificatoare. Acesta este de asemenea specific pentru pregătirea fondului pe care urmează să fie efectuat efectul decorativ de „”glazurare””, acoperindu-l ulterior cu produsul VELATURE.

Spre deosebire de vopselele tradiţionale pe bază de dispersii apoase, NEPTUNUS RIEMPITIVO creează un înveliş poros care aderă atât la suporturile minerale, cât şi la vopselele vechi de natură minerală sau sintetică, fiind aşadar o soluţie alternativă inovatoare la produsele minerale, fără inconvenientele vopselelor pe bază de var sau silicaţi.

NEPTUNUS RIEMPITIVO a fost formulat respectând Teoria lui Kuenzle, care stabileşte că tencuielile externe trebuie să satisfacă simultan următorii parametri:

Absorbţia apei W<0,5 kg/m²h^0.5

Rezistenţa la difuziunea vaporilor Sd<2

Produs de W x Sd <0,1.

 

COLORAREA

336 VARIANTE DE CULORI – CLICK AICI

Nuanțele ilustrate în mod digital au doar valoare indicativă deoarece percepția culorii în video suferă schimbări semnificative față de culoarea inițială. Alegerea nuanței trebuie confirmată așadar numai după ce ați văzut paletarul fizic in showroom-ul nostru!

Learn More