Despre noi

grimani-2017

San Marco Bacau este reprezentantul local San Marco Group (Colorificio San Marco), leader în Italia în productia de sisteme de vopsire pentru constructii.
Importator în Bacau al brandului San Marco Italia, ce se bazeaza pe o experienta de peste 60 ani în productia si comercializarea de varuri lavabile, lacuri, emailuri, grunduri si o mare varietate de tencuieli decorative, alaturi de parteneri din peste 20 de tari, împartatim renumele, istoria si calitatea italiana.

Pentru noi showroom-ul este punctul forte unde dumneavoastra puteti vedea, atinge si admira vopselele decorative ce pot da culoare, de ce nu, viata peretilor, imbinand solutii practice cu efecte emotionante, pentru a face spatiul unic si placut.
Calitatea este baza tuturor produselor decorative San Marco comercializate de noi, tinand cont de valorile traditionale ale artizanatului Italian, care se evidentiaza prin stil, design si prin alegerea materiilor prime de cea mai buna calitate.

Ca urmare a experientei noastre va punem la dispozitie solutii pentru o amenajare interioara sau exterioara a locuintei dumneavoastra dandu-i astfel personalitate fiecarui ambient, in oras, la tara, caselor de vacanta, hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cabinetelor de orice fel.

In showroom-ul nostru gasiti deasemenea si o gama variata de scule italiane profesionale pentru aplicarea produselor San Marco, plinte decorative, corinse tavan, brauri, tapet, etc.

Oferim de asemenea informatii, sfaturi si cele mai noi inovatii in industrie proprietarilor de case sau constructorilor, aplicatorilor, arhitectilor sau desingnerilor.

magazin

ISTORIC

San Marco Group (Colorificio San Marco) are experienta a trei generatii de manageri si antreprenori care incepand cu anul 1950 si pana in prezent au fost animate de aceleasi principii si de acelasi spirit inovativ, spirit care a stiut sa evolueze in timp in concordanta cu schimbarea exigentelor consumatorului si cu schimbarea pietei.
Generatia de baza este cea a Cavalerului Pietro Tamburini care a inceput imediat dupa al doilea razboi mondial sa comercializeze materii prime destinate producerii vopselelor. Anii ’50 au constituit un mare impuls pentru societate, curajul si zelul depus au permis atingerea nivelului actual, azi San Marco Group (Colorificio San Marco) fiind un reper in industria vopselelor.

OBIECTIVE

San Marco Group prin PRO PRACTIK 07 isi propune sa introduca si in Romania standardele de distributie italiene. Impreuna cele doua societati promoveaza si urmaresc sa indeplineasca urmatoarele obiective:
pozitionarea ca una din primele realitati industriale in Italia, dar si in Romania, in sectorul vopselelor si finisajelor profesionale pentru constructii;
consolidarea fidelitatii clientilor prin intermediul unei game de servicii calificate cu scopul garantarii celui mai bun sprijin in vanzarea produselor sale.

ReprezentantaSanMarcoBacau-Septembrie

Prezentare Colorificio San Marco