Servicii

full-slide-0132

Firma noastra oferta consultanta specializata in amenajari interioare sau exterioare pentru toate tipurile de spatii : rezidential, restaurant, salon nunta, bar, cafenea, club, cabinete medicale, spatii comerciale, redand o atmosfera autentica prin adaptarea lor la personalitatea publicului caruia se adreseaza.

Oferim consultanta gratuita personalizata pentru orice produs/serviciu achizitionat de la firma noastra.
San Marco Bacau nu comercializeaza numai produse, ci ofera si consiliere tehnica, implicandu-se la nivel de asistenta si tehnica de aplicare in locatia unde se executa lucrarea, conlucrand cu aplicatorii, arhitectii sau designerii.

Culoarea în diversele sale aplicatii si evolutii materiale, reprezinta un sistem simbolic complex, care este parte integranta a spatiului locuibil, influentand valorificarea acestuia deoarece insista tocmai pe relatia dintre individ si mediu. San Marco Bacau detine o gama de 1500 de nuante disponibile cu posibilitati de combinatie aproape infinite, 30 de produse decorative si peste 50 de texturi. Clientii San Marco Bacau pot opta pentru personalizarea culorii, echipa noastra de specialisti fiind instruita sa pregateasca nuanta dorita de client împreuna cu acesta, nu doar sa ofere o varianta standard prezenta într-un paletar. De asemenea oferim consultanta pe partea de culoare, la solicitarea clientului, în functie de destinatia încaperii sau a spatiului. Datorita posibilitatii de personalizare a nuantelor cromatice, San Marco Bacau întareste ideea alegerii unei culori sau nuante, în ton cu trairile de moment fata de rolul elementului dedicat decorarii/colorarii (perete, încapere, zona de tracere, hol, etc) si cel coloristic, pentru viitorul beneficiar. Cu San Marco Bacau va puteti bucura de culori sentimentale, vocale, ambientale, decorative, intense, feminine sau masculine.

Planul casei reprezinta un serviciu de consultanta, la cerere, si perosnalizare pe o gama mare de produse adaptata pe cerintele si nevoile clientului, pliata pe anumite situatii si specializari. Prin acest serviciu avem posibilitatea sa asiguram clientului exact ce are nevoie, începand cu oferta de pret si costul précis al lucrarii, bazându-ne în acest caz chiar pe planurile spatiului destinat renovarii/reabilitarii. Serviciul de masurare reprezinta un plus de valoare adaugat etapelor de lucru, aspect care uaureaza intregul proces, eliminand astfel pierderile de material, sau extra costurile pe care clientul le are sau nu în vedere, în momentul estimarii nevoii de material. Pentru noi este important ca fiecare client sa înteleaga ce înseamna un cost pe materiale profesionale, sa stie cat timp si ce buget sa aloce din start pentru produsele noastre si sa stie exact ce poate sa realizeze cu produsele San Marco. Serviciul de masurare se face pe planurile constructiei, situatie în care se exprima cantitatea de materiale, echipa San Marco Bacau avand sarcina de a gestiona diversele situatii, urmarind lucrarile si gestionarea materialelor pana la debutul sau întreg parcursul lucrarii (situatii de restaurare cladiri publice sau private).


Toate produsele San Marco respecta politica internationala de mediu, acestea fiind verificate în laboratoarele partenerilor nostri din Italia înainte de lansarea pe piata. Respectand cele mai înalte standarde de calitate, produsele San Marco respecta valorile impuse de partenerii nostri: ciclul îndelungat de viata, inovare, calitate superioara, adaptabilitate la noile tendinte, prefectionare continua. Toate acestea se regasesc în solutii personalizate pentru clientii nostri care îsi doresc în viata un plus de valoare si calitate incontestabila.

San Marco Bacau ofera partenerilor cursuri periodice pentru pregatirea aplicatorilor atât în tara cat si în Italia unde se afla parteneri experimentati pe diverse domenii: culoare, restaurare, materiale de constructie – care aduc cele mai noi tendinte în domeniu sau cursuri intensive de restaurare.

TEXTURI CAD/BIM pentru DESIGNERI si ARHITECTI Download aici